ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Η ταυτοποίηση των στοιχείων των πρωτοετών φοιτητών θα αρχίσει από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 από 10:00 έως 13:00 στη Γραμματεία του Τμήματος (Παπασιοπούλου 2-4, 35 131 Λαμία).

Τα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να προσκομίσουν οι φοιτητές κατά την ταυτοποίηση είναι:

1. Εκτυπωμένη αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής Εάν οι φοιτητές αποστείλουν τα δικαιολογητικά και δεν προσέλθουν αυτοπροσώπως, στο έντυπο πρέπει να υπάρχει Βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από Κ.Ε.Π.

2. 2 φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας)

3. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (ότι έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική σας εγγραφή)

4. ΑΜΚΑ φοιτητή (https://www.amka.gr/AMKAGR/ )

5. Για τους άρρενες φοιτητές μόνο: ένα αποδεικτικό που να αναγράφει τον αριθμό μητρώου
αρρένων.

6. Βεβαίωση Διαγραφής (Αποφοιτήριο) από Ακαδημαϊκό Τμήμα προηγούμενης εγγραφής. (Αφορά μόνο τους φοιτητές που είχαν εγγραφεί στο παρελθόν σε άλλο Ακαδημαϊκό Τμήμα και δεν το δήλωσαν κατά την φετινή ηλεκτρονική εγγραφή τους στο αντίστοιχο πεδίο ώστε να γίνει ηλεκτρονικά).

Τα παραπάνω είναι δυνατόν είτε να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, είτε να σταλούν στη Γραμματεία με συστημένο ταχυδρομείο ή με ταχυμεταφορική εταιρεία (courier), στην εξής διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική (για εγγραφή πρωτοετούς), Παπασιοπούλου 2-4, 351 31 Λαμία.

Με την ολοκλήρωση της ταυτοποίησης/εγγραφής από τη Γραμματεία, οι νεοεισαχθέντες:
1) θα μπορούν να παραλάβουν από τη Γραμματεία Βεβαιώσεις σπουδών (και για τους άρρενες Πιστοποιητικό για τη Στρατολογία)
2) θα λάβουν με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο, που δήλωσαν στην Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, τους Κωδικούς ηλεκτρονικής πρόσβασης για όλες τις υπηρεσίες του Π.Θ.
3) Οδηγίες για την ενεργοποίηση των κωδικών, τον τρόπο απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ)κ.λ.π. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη διεύθυνση http://www.uth.gr/students/welcome.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Εάν οι φοιτητές δεν συμπλήρωσαν το Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή κατά την ηλεκτρονική τους εγγραφή, έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν εκ νέου στο σύστημα https://elstatforms.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login.jsp για να το συμπληρώσουν.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο