Διεθνής διάκριση Καθηγητών Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική

Το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική συγχαίρει τους Καθηγητές Παντελή Μπάγκο, Χαρίλαο Σανδαλίδη και Δημήτρη Ιακωβίδη για την τιμητική διάκριση της συμπερίληψής τους στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων του κόσμου, σύμφωνα με πρόσφατη μετα-έρευνα που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα ερευνητών του Πανεπιστημίου Stanford στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η έρευνα αξιολόγησε 6.880.389 επιστήμονες από 176 διαφορετικές χώρες, σε όλα τα επιστημονικά πεδία, χρησιμοποιώντας κοινά κριτήρια αξιολόγησης, αναδεικνύοντας του πιο επιδραστικούς ερευνητές στον κόσμο. Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας περιλαμβάνει στο ακαδημαϊκό προσωπικό του 37 Καθηγητές με την διάκριση των πιο επιδραστικών και σημαντικών επιστημόνων.

Το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, το μακροβιότερο Πανεπιστημιακό Τμήμα στη Λαμία, με σχεδόν 20 χρόνια παρουσία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, την καινοτόμο έρευνα και την επιστημονική συνεισφορά σε Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο, αποδεικνύει, σε συνδυασμό με την τιμητική θέση πιστοποίησης του, ότι απολαμβάνει την αναγνώριση από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα χάρη στο εκπαιδευτικό του προσωπικό και την επιδραστική έρευνα που παράγει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο