NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα  για τους εγγεγραμμένους φοιτητές (β΄ έτος και άνω) θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019.  Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το ωρολόγιο πρόγραμμα των εξαμήνων αυτών.

 Ειδικά για τους πρωτοετείς φοιτητές  και λόγω της καθυστέρησης των εγγραφών τους, θα γίνει παρουσίαση του Τμήματος και ενημέρωσή τους από τη Γραμματεία , τη Δευτέρα 30/09/2019 ώρα 12:00 στην αίθουσα Ι. (1ος όροφος). Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση με την έναρξη των μαθημάτων για τους πρωτοετείς φοιτητές.

 Επιπλέον, ενημερώνουμε τους πρωτοετείς φοιτητές ότι η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλες τις Σχολές και τα Τμήματα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στις ημερομηνίες και στην ηλεκτρονική διεύθυνση, τα οποία θα ανακοινωθούν από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος. Επομένως για την ηλεκτρονική εγγραφή ΔΕΝ απαιτείται η προσέλευση στη Γραμματεία του Τμήματος.

Για τα δικαιολογητικά τα οποία στη συνέχεια υποχρεούται ο πρωτοετής φοιτητής να προσκομίσει ο ίδιος ή να αποστείλει ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στη Γραμματεία του Τμήματός του, καθώς και για τις ανάλογες  ημερομηνίες κατάθεσής τους, θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση από τη Γραμματεία του Τμήματος.

 

 
Μετάβαση στο περιεχόμενο