12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική συμμετέχει με ψηφιακό περίπτερο στο 12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 24-27 Μαΐου (pan-orama.org)

Πρόκειται για μια μεγάλη virtual εκδήλωση, που πραγματοποιείται σε μια εντυπωσιακή διαδραστική πλατφόρμα με έμφαση φέτος στην πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό (παρακάτω εικόνα από το lobby της εκδήλωσης):

Κάνοντας δωρεάν εγγραφή, μπορείτε:

  1. να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions με 150+ εισηγητές. Οι ομιλητές θα σας μιλήσουν για τάσεις και ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και για την καθημερινότητά τους ανάλογα με το ρόλο τους π.χ. DevOps, Software Engineer, Information Security Officer, Data Analyst κ.λπ.
  2. να συμμετάσχετε στα ψηφιακά Tech Career Days με τη συμμετοχή 33 σημαντικών επιχειρήσεων. Εκεί μπορείτε να δείτε ανοιχτές θέσεις εργασίας και να θέσετε ερωτήσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών.

3. να παρακολουθήσετε τα mini Tech Business Days όπου 17 εταιρείες θα παρουσιάσουν τα τεχνολογικά τους project, τις ειδικότητες που έχουν ή αναζητούν κ.λπ.

4. να ανεβάσετε το προφίλ σας και το βιογραφικό σας (αν επιθυμείτε) και να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι εταιρείες για ένα μήνα.

5. να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Leaderboard και ανάλογα με το πόσο δραστήριοι είστε (π.χ. πόσες ομιλίες παρακολουθήσετε ή πόσους φίλους φέρετε κτλ) θα κερδίζετε πόντους και οι πέντε πρώτοι στο τέλος θα επιβραβευθούν με σημαντικά δώρα. 

Τέλος, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους και όσες συνδεθούν τουλάχιστον δύο διαφορετικές μέρες και για τέσσερις ώρες συνολικά.