Ημερίδα Eπιχειρηματικότητας

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, 15:00-18:00, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε ημερίδα σχετικά με την Επιχειρηματικότητα, την οποία παρακολούθησαν περίπου 130 άτομα.

Η έναρξη της ημερίδας πραγματοποιήθηκε από τον Καθηγητή Βασίλειο Μακιό, ο οποίος πραγματοποίησε την ομιλία του με τίτλο «Η Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Δρ. Jorge Sanchez και η κα. Χριστίνα Βασιλοπούλου πραγματοποίησαν ομιλία με τίτλο «Το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International την Ελλάδα», ενώ ο Δρ. Sanchez συνέχισε με μία δεύτερη ομιλία με τίτλο «Ευρύτερες Συνεργασίες και Δράσεις Στήριξης της Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα».

Κλείνοντας την ημερίδα, ο Επίκουρος Καθηγητής Αθανάσιος Κακαρούντας πραγματοποίησε ομιλία με τίτλο «15 Χρόνια Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική», με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας του τμήματος.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκόμενων φοιτητών και των ομιλητών οι οποίοι συζήτησαν ερωτήματα που προϋπήρχαν ή δημιουργήθηκαν  κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Η ημερίδα συνδιοργανώθηκε από το Corallia Clusters, το ελληνικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας του Prince’s Trust International, την Action Finance Initiative, το Τμήμα Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

 
 
 
Μετάβαση στο περιεχόμενο