ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ 2021-2022

Η εγγραφή (ταυτοποίηση) των πρωτοετών φοιτητών θα αρχίσει από την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Τα παρακάτω δικαιολογητικά, είναι δυνατόν να αποσταλούν είτε ηλεκτρονικά στο e-mail της Γραμματείας (g-dib@uth.gr) είτε ταχυδρομικά ή με ταχυμεταφορική εταιρεία (courier), στην εξής διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική (για εγγραφή πρωτοετούς), Παπασιοπούλου 2-4, 351 31 Λαμία.

Τα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να αποστείλουν οι φοιτητές για την εγγραφή τους είναι:

  1. Εκτυπωμένη αίτηση ηλεκτρονικής εγγραφής
  2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου (ότι έχει δηλωθεί στην ηλεκτρονική σας εγγραφή)
  3. Αποδεικτικό ΑΜΚΑ τουφοιτητή
  4. Δύο (2) φωτογραφίες τύπου ταυτότητας
  5. Για τους άρρενες φοιτητές μόνο: ένα αποδεικτικό που να αναγράφει τον αριθμό μητρώου αρρένων.
  6. Βεβαίωση Διαγραφής (Αποφοιτήριο) από Ακαδημαϊκό Τμήμα προηγούμενης εγγραφής. (Αφορά μόνο τους φοιτητές που είχαν εγγραφεί στο παρελθόν σε άλλο Ακαδημαϊκό Τμήμα και δεν το δήλωσαν κατά την φετινή ηλεκτρονική εγγραφή τους στο αντίστοιχο πεδίο ώστε να γίνει ηλεκτρονικά).

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής από τη Γραμματεία, οι νεοεισαχθέντες:

  1. θα λάβουν με μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο, που δήλωσαν στην Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής, τους Κωδικούς ηλεκτρονικής πρόσβασης για όλες τις υπηρεσίες του Π.Θ.
  2. θα μπορούν να αιτηθούν στο e-mail της Γραμματείας(g-dib@dib.uth.gr) ή στην ηλεκτρονική εφαρμογή της Γραμματείας https://sis-web.uth.gr/ (μετά την ενεργοποίηση των κωδικών τους στο Π.Θ. και με χρήση vpn) τη χορήγηση Βεβαιώσεων σπουδών (και για τους άρρενες Πιστοποιητικό για τη Στρατολογία)
  3. Οδηγίες για την ενεργοποίηση των κωδικών, τον τρόπο απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ)κ.λ.π. μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη διεύθυνση https://www.uth.gr/spoydes/praktikes-plerophories/faqs
Μετάβαση στο περιεχόμενο