30o ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ “ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ” 28/8/2024 – 6/9/2024

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι τo 30o Θερινό Σχολείο – Συνέδριο «Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα» (https://websites.auth.gr/complexity2024/) θα πραγματοποιηθεί φέτος τον Αύγουστο στην Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας, στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, μεταξύ: 28/8/2024 – 6/9/2024. 

Το Θερινό Σχολείο – Συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε μεταπτυχιακούς φοιτητές και νέους ερευνητές με σκοπό να τους προσφέρει, σε ένα οργανωμένο πλαίσιο διάρκειας δέκα ημερών: (α) γνώσεις σε μεθόδους ανάλυσης δυναμικών συστημάτων και πολυπλοκότητας, και (β) εξοικείωση με τη μελέτη πολύπλοκων συστημάτων της βιοϊατρικής, των κοινωνικο-οικονομικών επιστημών, της γεωφυσικής, της μηχανικής και άλλων επιστημών. Δεδομένου του διεπιστημονικού χαρακτήρα του Σχολείου, οι συμμετέχοντες συνήθως προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους επιστημών, και επιθυμούν να αποκτήσουν υπόβαθρο και πρακτική εξάσκηση σε θέματα των δυναμικών συστημάτων και πολυπλοκότητας αλλά και να παρουσιάσουν ερευνητικά τους αποτελέσματα.

Εφέτος, το 30ο Θερινό Σχολείο – Συνέδριο «Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα» είναι αφιερωμένο στα 70ά γενέθλια του Καθηγητή Μάρκο Ρόμπνικ του Πανεπιστημίου του Μαριμπορ Σλοβενίας https://www.camtp.uni-mb.si/camtp/robnik/ .

Οι ενδιαφερόμενοι (τελειόφοιτοι προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί, υποψήφιοι διδάκτορες, μεταδιδάκτορες, μέλη ΔΕΠ, άλλοι) καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του Σχολείου στη διεύθυνση https://websites.auth.gr/complexity2024/ (επιλογή Πληροφορίες του μενού). 

Μετάβαση στο περιεχόμενο